Foto bij

Voor starters

Stage, traineeship of startersfunctie

De Vervoerregio Amsterdam voor starters, trainees en (afstudeer)-stagiair(e)s

Bij de Vervoerregio kun je met alle mogelijke opleidingen terecht voor een mooie startersfunctie, traineeship of stage. Zo hebben we werk voor afstudeerders met een achtergrond in rechten, financiën, communicatie, bestuurskunde en ruimtelijke ontwikkeling.

Startersfunctie: projectsecretaris

Een specifieke functie die we bieden voor ambitieuze starters is die van projectsecretaris. In twee jaar coachen we jou van projectsecretaris tot beleidsmedewerker, projectbegeleider of projectleider. Ook zorg je voor de projectbeheersing. Dit betekent dat je de planning en financiën bijhoudt en de kwaliteit waarborgt. Al snel krijg je meer verantwoordelijkheden en ruimte voor een eigen specialistische en inhoudelijke bijdrage. We vullen je rugzak met een hoop kennis en kunde die waardevol is voor een volgende werkgever of voor een vervolgcarrière bij de Vervoerregio.

Traineeship

Ben je meer geïnteresseerd in een traineeship? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Samen met samenwerkende overheidsorganisaties en de Metropoolregio Amsterdam bieden we een uniek programma aan. Als trainee krijg je de kans om in twee jaar bij drie verschillende overheidsorganisaties aan de slag te gaan. Je werkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Naast je werk volg je een trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarbij leveren de trainees een proactieve en waardevolle bijdrage aan de versterking tussen de organisaties onderling en hun projecten. Meer informatie over het traineeship is te vinden op deze webpagina.

Stage

Ook voor een stage kun je natuurlijk bij ons terecht! Wij bieden een gevarieerde en uitdagende opdracht in een innovatieve organisatie. Samen met je stagebegeleider stem je de leerdoelen af, waarbij er ruimte is voor vragen, initiatief en bijdrage. Er zijn stages mogelijk voor studenten met een op MBO/HBO of WO-achtergrond. Ook kun je bij ons je afstudeeronderzoek uitvoeren. Je ontvangt een stagevergoeding conform de Nieuwe Rechtspositieregeling Gemeente Amsterdam (NRGA); afhankelijk van je leeftijd is deze tussen de €168 en €826 per maand op basis van een 36-urige werkweek. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij de Vervoerregio? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@vervoerregio.nl. Ook met een eigen stagevoorstel ben je meer dan welkom.