Sla de navigatielinks over Vervoerregio
Afbeelding

Voor starters

Stage, traineeship of startersfunctie

De Vervoerregio Amsterdam voor starters, trainees en (afstudeer)-stagiair(e)s

Bij de Vervoerregio kun je met alle mogelijke opleidingen terecht voor een mooie startersfunctie, traineeship of stage. Zo hebben we werk voor afstudeerders met een achtergrond in rechten, financiën, communicatie, bestuurskunde en ruimtelijke ontwikkeling.

Startersfunctie: Assistent projectleider

Een specifieke functie die we bieden voor ambitieuze starters is die van assistent projectleider. In drie jaar coachen we jou van assistent projectleider tot beleidsmedewerker, projectbegeleider of projectleider. Je zorgt je voor de projectbeheersing. Dit betekent dat je de planning en financiën bijhoudt en de kwaliteit waarborgt. Al snel krijg je meer verantwoordelijkheden en ruimte voor een eigen specialistische en inhoudelijke bijdrage. Je zit voor een periode op één project in een vast team en na enkele maanden verken je de mogelijkheden bij de andere teams/projecten. Zo kom je erachter waar jouw interesses en sterke kwaliteiten liggen. Jouw taken bestaan in het begin vooral uit het bieden van ondersteuning in de vorm van projectbeheersing. Denk hierbij aan organisatorische werkzaamheden, agendabeheer en het voorbereiden en verslaan van interne en externe overleggen. Je schrijft mee aan plannen van aanpak en notities en je zorgt dat alles administratief op orde is. Wanneer je dit onder de knie hebt, ga je ook inhoudelijk aan het werk met het project door bijvoorbeeld mee te denken en adviseren over aanpak, proces en besluitvorming in een project. We vullen je rugzak met een hoop kennis en kunde die waardevol is voor een volgende werkgever of voor een vervolgcarrière bij de Vervoerregio. Wil je solliciteren? Dat kan! Klik hier voor de vacature voor assistent projectleider.

Traineeship

Heb jij lef om grenzen te verleggen? Kies dan voor het traineeship MRA! Het traineeship MRA biedt pas afgestudeerden een podium om hun unieke talenten en eigenheid te ontwikkelen en in te zetten voor een sterke, inclusieve en duurzame metropoolregio Amsterdam. Wil jij een persoonlijke mail ontvangen zodra je kunt solliciteren? Meld je dan via de site traineeshipmra.nl/blijf-op-de-hoogte. Onze organisatie is een van de deelnemende partijen aan dit traineeship.

Samen met samenwerkende overheidsorganisaties en de Metropoolregio Amsterdam bieden we een uniek programma aan. Als trainee krijg je de kans om in twee jaar bij drie verschillende overheidsorganisaties aan de slag te gaan. Je werkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Naast je werk volg je een trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarbij leveren de trainees een proactieve en waardevolle bijdrage aan de versterking tussen de organisaties onderling en hun projecten. Meer informatie over het traineeship is te vinden op deze webpagina.

Stage

Ook voor een stage kun je natuurlijk bij ons terecht! Wij bieden een gevarieerde en uitdagende opdracht in een innovatieve organisatie. Samen met je stagebegeleider stem je de leerdoelen af, waarbij er ruimte is voor vragen, initiatief en bijdrage. Er zijn stages mogelijk voor studenten met een op MBO/HBO of WO-achtergrond. Ook kun je bij ons je afstudeeronderzoek uitvoeren. Je ontvangt een stagevergoeding van per maand 500 euro per maand op basis van een 36-urige werkweek. Doe je je stage in een groepje dan ontvang je 350 euro. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij de Vervoerregio?
Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op.
Heb je zelf een goed idee over je stage en een eigen stagevoorstel? Ook dan ben je van harte welkom!